BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Kipas Susah Mati Kami

20110311

Tsunami - 11 March 2011

Lagi preview mengenai tsunami di Jepun

video

video

Bertimbang rasalah

Entri kali ni khas aku tuju kan kepada pak guard dan mak guard di luar sana. Sebelum tu, cube korang tengok video ni dulu.

video

Ape korang rasa kalau ni kete korang? Tak ke jahanam korang nye gearbox lau kene macam ni?



Tayar jangan cakapla, kompom haus nye bunga tayar bile diseret macam tu.



Memang lah hakikatnye salah bile parkir di situ, tapi kalau dah orang tu terdesak sangat sampai nak parkir elok-elok pon xsempat, macam mane pulak? Pernah tak golongan pak guard dan mak guard ni consider?

Kepada pak dan mak segala guard di luar sana, kami masuk ke universiti ni bukan nye nak perabis bayar saman dari korang je. 



Tak boleh ke korang consider siket keadaan kami sebagai student ni. Kalaulah mak bapak kami bagi duit soh bayar saman takpelah jugak. Ni tak, duit kami ni pon cukup-cukup makan je. Jadi, silalah bertimbang rasa sedikit kat student macam kami ni ye.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
 
back to top